Patikai webshopunk egy gyógyszertári rendeléstámogató program. A patikusok ezen az oldalon az adott gyártó akcióit találhatják meg, és megrendeléseiket nagykereskedőkre bontva küldhetik el.

Ezzel a programmal a gyógyszerforgalmazók, gyártók kialakíthatják saját on-line webáruházukat a patikusok felé.
A portál hírlevelet, szakmai tartalmat is eljuttat a gyógyszertárvezetőkhöz.

Telefonos ügyfélszolgálatot biztosítunk a gyógyszertárvezetői kérdések megválaszolására, problémák és kiszállítással kapcsolatos reklamációk kezelésére.

A www.netrep.hu-n keresztül egy olyan szoftvert kínálunk partnereinknek, amelyen a patikalátogató rögzíti a gyógyszertár látogatás során felvett kereskedelmi akciót, majd jelentést tesz a cégének az általa elvégzett munkáról. A rendszer azt is jelezheti a látogatónak, hogy megtörtént-e a valós megrendelés, a vezetőknek pedig azonnali értékesítési analízist tesz lehetővé a látogató tevékenységéről, a gyógyszertárak rendeléséről.

Az elektronikus felületre a különböző patikai akciók is feltölthetők, azokról akcióra, termékre, látogatóra, területre bontott kimutatások készíthetők. Ugyanígy tárolhatók rajta az expediálást támogató szakmai és betegkommunikációs anyagok.